Armbånd til mænd

Viser alle 3 resultater

Maskuline armbånd

Det er ikke kun forbeholdt kvinder, at gå med smykker. Mange mænd benytter også smykker, enten som ringe, halskæder eller som armbånd. Som hos kvinderne, er armbånd til mænd en accessorie, som komplementer påklædningen.

Materialer og design af armbånd til mænd

Armbånd til mænd kan have mange forskellige materialer og designs. De mest brugte materialer til armbånd, er enten metal (sølv) eller læder, eller en kombination af de to.

Er der tale om et læderarmbånd, er læderet enten naturlig garvet eller bearbejdet med farvning eller prægning. Designmæssigt kan de maskuline armbånd bestå af et bredt læderarmbånd eller flere remme af læder, der tilsammen udgør armbåndet. Man kan også sagtens sætte flere forskellige armbånd på samme arm, så længe de blot alle sammen er smalle.

Et sølv-armbånd bruges oftest til mere formelle lejligheder og outfits, mens et læderarmbånd indikerer en mere casual stil og passer fint til et par jeans eller chinos.

Det maskuline armbånd kan være med til at understrege din stil som mand og tilføre et strejf af casual til din påklædning.

De armbånd vi forhandler hos EDZO, er alle udarbejdet i det fineste bløde italienske kernelæder.