Punge

Viser alle 6 resultater

En klassisk pung til manden

Selvom vi efterhånden har færre og færre kontanter på os, er den klassiske pung eller tegnebog bestemt ikke gået af mode.

Den typiske pung til manden, er udført i læder og egentlig ganske enkel opbygget. Den mest benyttede pung er en foldepung, hvor to eller tre fløje foldes ind over hinanden. Der er oftest et rum til mønter og herudover er der også er gjort plads til betalingskort og visitkort i slidser i pungen.

Samtidig med at vi bruger færre mønter, er smartphones også blevet mere udbredte. Det afspejler sig i at den typiske mandepung ses smeltet sammen, med et etui til smartphonen. I dette etui er der plads til smartphonen og slidser til betalingskort og fordelskort, mens rummet til mønter er udeladt.

Uanset om man bruger en egentlig pung eller et etui, så lægges der fortsat stor vægt på udseende og forarbejdelse. En flot herrepung er med til at signalere stil og overskud, og kan være med til at understrege stilen.

En pung med detaljer

De punge vi sælger hos EDZO, er udarbejdet i ægte læder, med detaljer som kraftige “nitter”, der samler pungen. Samtidig er der de obligatoriske slidser til kort og ønsker man at personalisere sin herrepung, kan man få graveret sit navn ind i læderet – mere unikt og personligt bliver det næsten ikke.