Om EDZO

Velkommen til webshoppen EDZO, hvor vi sælger lækre og unikke, håndlavede accessories til mænd.

Vi sælger primært butterflies til mænd, men også andre accessories og tilbehør, som lommetørklæder, manchetknapper og hatte

 

Vores målsætning

Det overordnede mål for EDZO, er at yde et bidrag til, at den danske mand bliver klædt bedre på – sådan rent bogstaveligt.

Personligt kan jeg godt lide accessories, hvor der ligger en historie eller en god fortælling bag. Det er ofte suppleret med godt håndværk, båret af en passion for at skabe det bedste resultat, med materialer af høj kvalitet og omhu i forarbejdningen.

Kundeservicen hos EDZO skal være nærværende og personlig, hvor der altid er mulighed for at stille spørgsmål til materialer og produkter.

Vi har stor fokus på at informere undervejs i hele forløbet, fra ordren afgives til den lander hos dig som kunde. Det skyldes blandt andet, at leveringstiden kan være længere end normalt på andre webshops, da mange af vores accessories udarbejdes på bestilling.

 

Hvem er EDZO?

Webshoppen EDZO blev etableret i 2014 af Kurt Moskjær Andersen, der har mere end 15 års erfaring indenfor web-branchen.

Vi har udvalgt en række designere og producenter rundt omkring i verden, som leverer varerne til os. Fælles for alle er, at deres varer er håndlavede og rent designmæssigt skiller sig ud.

Selve navnet EDZO, stammer fra kunstsproget Esperanto, hvor det betyder “mand”.

 

Vi støtter op om følgende initiativer

Reklamebeskyttelse

GDPR Mærket

EDZO har webshop mærket