Få en gratis bog med Emil Thorup

Hos EDZO er vi stolte af at kunne sende dig et signeret eksemplar af bogen “STIL med Emil” af Emil Thorup, med din næste ordre – ganske gratis. Det kræver blot, at du køber for mindst 650 kr. inkl. forsendelse i webshoppen hos EDZO.

Hvad er STIL med Emil?

Stil med Emil, af Emil Thorup

Bogen hedder “STIL med Emil” og er udgivet tilbage i 2012, af TV-vært med meget mere, Emil Thorup.

Som Emil selv skriver på bogens bagside, så er STIL med Emil en komplet guide til, hvordan du bliver velklædt og velsoigneret og får det rette look og den helt rigtige stil.

Du lærer alt, hvad en mand skal vide, om mode, personlig pleje og livsstil – lige fra hvordan dine jeans skal smøges op, og din kropsbehåring holdes under kontrol, til hvordan du bliver den vildeste smalltalker.

Du får også masser af tips til at styre uden om alle de ting, kvinder stilmæssigt tænder af på og betragter som absolut ’no go’.

Selvom bogen har nogen år på bagen, så giver den stadig gode relevante tips til din påklædning, leveret lidt provokerende, med et glimt i øjet og en god portion humor.

Hvem er Emil Thorup?

Emil er 30 år gammel og du kender ham fra en lang række TV-programmer, som eksempelvis Tabersagen på DR3, Emils damer, Sexministeret, radiokanalen DR MAMA og Melodi Grand Prix 2012, hvor han var vært sammen med Louise Wolff.

Derudover har Emil Thorup fungeret som designer og konsulent for en række virksomheder.

I dag har han lanceret sin egen eksklusive møbelserie, Handvärk, hvor han står for design og markedsføring af en række lækre og stilfulde håndlavede møbler.

Du kan også købe bogen “Stil med Emil” her.

Bemærk: Bogen medsendes så længe lager haves.