Hvorfor håndlavet tilbehør til mænd?

Nogen vil sikkert spørge, om der er behov for håndlavet tilbehør til mænd. Er tilbehør som butterflies, slips, hatte og manchetknapper ikke noget man kan købe hos den nærmeste forhandler af herretøj eller i supermarkedet?

Jo, det kan man sige, men hånden på hjertet er det ikke altid det mest spændende tilbehør man finder her.

Da jeg for mange år siden blev gift, købte jeg et sæt med butterfly og skærf, som passede med mit jakkesæt og skjorte. Det var udført i satin og ganske pænt, men ikke noget særligt og jeg har kun brugt det den ene gang.

Jeg er ikke arke-typen af en hipster på nogen måde, men blev i løbet af 2013 opmærksom på de mange muligheder der er for at købe skræddersyet og unikt tilbehør til mig som mand – vel at mærke tilbehør som har en historie bag sig. Det tiltalte mig straks og jeg gik på jagt efter hvilke muligheder der var, for at købe det.

Heraf kom ideen til EDZO og i dag har vi aftaler med en håndfuld leverandører over hele verden, som alle har det fællestræk, at de udarbejder tilbehør til mænd i meget små oplag og alt sammen produceret i hånden – altså ikke nogen industri- eller samlebåndsproduktion.

Det er en spændende proces og vi er løbende på udkig efter nye produkter og leverandører, uanset om det er butterflies, hatte eller noget helt tredje.

Som mand behøver man slet ikke klæde sig så kedeligt :)